“Вir, u ba nana marak”, meѕazhet prekëse të fotografit që iu shtyjnë ta ulni shрejtëѕinë

Fotografi Marjan Komani ka filluar një fushatë vetëdijësuese pas aks identeve të shumta që po ndodhin ditëve të fundit në Kosovë.

Komani me nje ide kreative, ka kërkuar që vozitësit të kenë kujdes, pasi shpejtësia vret.„THIRRJET E FUNDIT! Shpejtësia v ret! Juve dhe zemrat e atyre që ju presin. Mos i lini thirrjet PA përgjigjje. Mos shkaktoni thirrjet e fundit!”, thuhet në postimin e Komani.

Ndryshe Kosova diteve te fundit ka perjetuar tragjedi te shumta, duke bere qe shume familje te humbin njerzit e tyre te dashur neper aks idente neper komunikacion.

Kujtojme se dite me pare, ishte Turqia dhe Siria ato te cilat perjetuan nje tr agjedi duke pesuar nje termet, ku shume familje humben njerzit e tyre te dashur. Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e kësaj fushate: