Ка 16 vite i martuar me Fatmën e bukur, njeriu i mirë Elviѕ Naçi tregon ѕеkretin e një martеѕе të lumtur: Аѕnјëherë nuk kam

LAJME


Jam prej 16 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer. I kam thënë gruas sime: “nëse ka k;ri sje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku hu mbet dashuria, j;o shja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ka ose martese të suksessshme, ose di vorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është ki ame ti. Një familje e sfo rcuar është vu;ajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vr; et? Përse lë fëmijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.