Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve pritet të fillojë vitin tjetër, priten ar*restime të reja

LAJME


Ish-krerët e Ushtrisë ÇIirimtare të Kosovës po vazhdojnë qëndrimin në parabu rgim në Hagë, ndaj të cilëve janë ngritur av ktakuza për kr ime të pretenduara të lutfës.Në ditët në vijim pritet të vazhdojnë konferencat mbi ecurinë e çështjes ndaj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Thaçit dhe të tjerëve e njohës të punëve të drejtësisë konsiderojnë se gjykimi nuk do të nisë deri në vitin 2022, duke shtuar se sivjet priten ar restime të tjera. Ndërsa në Organizatën e Veteranëve të Lutfës së UÇK-së thonë se deri tani nga SpeciaIja u ftuan mbi 200 persona.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pesë vjet pasi ishte themeluar, Gjykata Speciale nisi arrestimet e para në Kosovë. Salih Mustafa, ish-shef i Inteligjencës në F0rcën e Sigurisë së Kosovës, i njohur gjatë lutfës si komandant Cali, ishte i ar restuari i parë nga hetuesit e SpeciaIes, më 24 shtator të vitit të kaluar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive