“280 ton ar i kanë marrë kapitenët jugosllav nga Shqipëria!”

LAJME


Cako A:

“Ne kemi qenë një koIoni e Jugosllavisë, ndërsa Josip Broz Tito ishte njeriu kryesor që organizonte të gjitha lojrat në Ballkan!

Në shumë ngjarje edhe Shqipëria ka qenë pjesëtare e sigurisë, por Shqipëri kishte një qeveri koti!
Kështu nga 2 qershor deri në 2 korrik ka qëndruar Enver Hoxha në Beograd dhe nga takimi me Titon ka pasur disa marrëveshje akoma të panjohura për shqiptarët!

Ndërkaq, puna e arit, është maja e Ajzbergut që ka marrë Britania e Madhe, me rusët dhe me jugosllavët, sepse Shqipërisë ia kanë marrë arin; kanë kaluar 30 kilometra kamionë me ar, e kanë marrë gjithë floririn e shqiptarëve, të cilat u morrën në bizhuteri, në monedha;280 ton ar i kanë marrë kapitenët jugosllav nga Shqipëria dhe kjo ka ndodhur nën drejtimin e shërbimit britanik dhe nga 280 tonët, pjesën e madhe e mori Britania!”,