4 miliardë dollarë të fshehura: Misteri i madh i Hitlerit që s’u kuptua akoma

LAJME


T hesari i h umbur i d iktat0rit Adolf Hitler me 4 miliardë dollarë, që rezuIton i z hdukur është një nga m isteret më të mëdha në histori, trasnmeton Gazeta Metro.

Përafërsisht 4 miliard dollarë, kjo pasuri e madhe e Hitlerit është ende një mister i pazgjidhur.

Shumë njerëz janë përpjekur ta gjejnë atë por pa rezuItat. Teori të ndryshme qarkuIIojnë se ai është dep0zituar në banka të ndryshme në botë, ose është fshehur në një vend misteri0z nga vetë Hitleri.

Hitleri është një n dër d iktat0rët më f amëk eq në historinë njerëzore, ai ishte përgjegjës për v dekjen e rreth 85 milionë njerëzve. Është cilësuar si d iktat0ri më i madh i të gjitha kohërave. K rimi neli n azist numër 1 në botë. S undoi në Gjermani për 17 vite. Në këtë kohë u v ranë miliona gjermanë dhe u m asak ruan miliona h ebrenj. ldeator dhe zbatues i Holokaustit, dhe s hkaktar i Lutfës së Dytë Botërore./gazetametro.net