5 yjet me famë botërore që mbetën pa asnjë cent në xhep (VlDE0)

LAJME


Të gjithë e dijmë se lojtarët më të mirë të sporteve fitojnë shumë para. Nga një pasuri prej miliona dhe qindra miliona dollarë, përfundojnë pa asnjë cent në xhepat e tyre. Në këtë viedo do të njiheni me 5 yjet e sportit me famë botërore që mbetën pa para pas përfundimit të karrierës.