82% e shqiptarëve mendojnë se Edi Rama i ka shitur detin Greqisë!? Po mendimi juaj

LAJME


82% e shqiptarëve mendojnë se Edi Rama i ka shitur detin Greqisë!? Po mendimi juaj

Portali JOQ ALBANIA ka publikuar një sondazh, ku janë pyetur shqiptarët në lidhje me çështjen e detit. Pyetja e shtruar në Instagram ishte: A mendoni se Rama ia ka shitur detin Greqisë?

Në sondazh kanë votuar mbi 25 mijë shqiptarë dhe 82% e tyre mendojnë se Rama ia ka shitur detin Greqisë, opinion i cili vjen fare qartë nga deklarat e zyrtarëve grekë dhe mungesa e transparencës nga shteti shqiptar