9 fakte të tmerrshme për Kosovën që i dimë të gjithë, por heshtim

LAJME


Me pak fjalë, kjo është Kosova: Emëron një të kor.ruptuar në krye të Akademisë, fal vr.rasës fëmijësh, fal mbi 290 mijë euro të taksave tona për të nderuar disa ba.nditë, pasuron familjet e politikanëve dhe emëron se/kserë në krye të Qeverisë. Lista e të bëmave që dëmtojnë Republikën është e gjatë. Nuk mjafton as një roman për t’i përfshirë të gjitha.

Logoja jokreative, e cila duket se është e kopjuar, sipas shpjegimeve zyrtare ka edhe elemente të fis.hekz/jarrëve. Normalisht, shteti do të lëshojë fis.hekz/jarrët për ta festuar pavarësin, pasi qytetarët duket se nuk kanë edhe aq shumë vullnet.

Por, cilat janë të bëmat e tmer/rshme të politikanëve tanë që bëjnë që qytetarët të mos jenë në disponim për të lëshuar vetë fis.hekz/jarrët më 17 shkurt?

Lista e të bëmave është shumë më e gjatë. Më poshtë janë nëntë fakte që tregojnë se bosët e politikës po e ngufasin Republikën. Janë të renditura nëntë shembuj që në Kosovë nuk janë të tur.pshme dhe lejohen, derisa nuk lejohen në shtetet e tjera. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE