A do të ketë një bashkëpunim me Edi Ramën? Meta jep përgjigjen e madhe

LAJME


A do të ketë një bashkëpunim me Edi Ramën? Meta jep përgjigjen e madhe

A mund të ketë prapë një bashkëpunim mes Ilir Metës dhe Edi Ramës? I pyetur gjatë intervistës në emisionin “Opinion”, presidenti Meta tha se nëse prioritare do të kishin qenë raportet personale, ata nuk duhej të kishin bashkëpunuar asnjëherë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pa artikuluar një po ose jo të prerë, Meta tha se ai është në politikë për disa interesa shumë më të mëdha,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive