A e dini çfarë shërbejnë këto dy vrima në atlete

LAJME


Në fund të atletëve janë dy vrima, që pak persona e dinë se për çka shërbejnë ato! Truku i kësaj metode është t’i ngushtoni këpucët sa më shumë të jetë e mundur, nëse dëshironi.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Nëse keni pasur ndonjëherë këpucë të firmës Converse, të njohura si All Stars, padyshim që i keni vënë re dy vrima në fund të atletëve. Siç duket, shumë njerëz në internet janë duke bërë të njëjtën pyetje dhe përgjigja për këtë është “bar lacing”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pra, përmes atyre vrimave ju mund t’i ngushtoni sa të doni atletët tuaja.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në fillim hiqni lidhëzet nga dy vrimat e para të këpucës, pastaj i vendosni në vrimat misterioze. Kush e di, mund edhe të filloni një trend krejtësisht të ri./Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive