A e dini se Vetura që e bart presidentin Biden ka targa speciaIe

LAJME


Joe Biden tashmë është betuar si presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Vetura me të cilin po udhëton për vizitat e para sot presidenti ka një targë dyshifrore: 46, për nder të Bidenit që është bërë presidenti i 46-të i Amerikës. Biden dha betimin para qindra njerëzve në Kongresin amerikan, raporton cnn./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai tani ka udhëtuar drejt Varrezave Kombëtare të Arlingtonit për një ceremoni të vendosjes së kurorave në Varrin e Ushtarit të Panjohur.Ndryshe, Biden dhe bashkëshortja, Jill do të zhvendosen për të jetuar në Shtëpinë e Bardhë.