A është Luizi i sëmurë? Personazhi i njohur konfirmon të vërtetën

Luizi ka pushtuar rrjetin me historinë e tij të rrëfyer në Big Brother Vip.

Të shumtë janë kurioz të dinë të vërtetën që fshihet pas gjithë kësaj vorbulle.

A është Luizi i sëmurë?

Genta Gjalpi është shprehur se Luizi është i sëmurë dhe këtë e di nga burime shumë të sigurta.

‘Luizi është i sëmurë dhe unë e di nga burime shumë të sigurta. Ma kanë thënë para, e besoj që është i sëmurë. Por ishte gabim mënyra si e bëri, por është i sëmurë’, shprehet Genta Gjalpi.