A mund ta dalloni këlyshin të fshehur mes qenve

LAJME


Një ushtrim, që ju nxit të gjeni një këlysh mes një tufe qensh të rritur, është shpërndarë së fundmi në rrjet. Iluzioni optik është krijuar për të shënuar ditën e qenve dhe tregon një qen të vogël të fshehur diku mes një numri të madh të rriturish në një park.

Sipas ekspertëve, personi më sy dhe mendje më të mprehtë mund ta zbulojë qenushin brenda 15 sekondave.

Ndërsa, sipas krijuesve të ushtrimit, personit mesatar i duhen të paktën 21.2 sekonda për ta përfunduar sfidën. I vogli është fshehur me qëllim, mes dy të rriturve që kanë të njëjtën ngjyrë, në mënyrë që të jetë sa më i kamufluar për të mos u zbuluar me shikimin e parë.