A mund ta dini se cili filxhan mbushet i pari me kafe

LAJME


Një labirint i publikuar së fundmi në internet dhe që po qarkullon në masë të madhe nëpër rrjetin social Twitter, ka habitur të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin dhe që nuk po arrijnë të gjejnë përgjigje.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në të shfaqen katër filxhanë të kafesë, derisa mbi ta është një enë e madhe e mbushur me kafe ku përmes disa gypave kalon kafeja, transmeton Telegrafi.Megjithatë përgjigjen e saktë e ka dhënë vetëm një person i cili tha se filxhani me numrin 5 mbushet pasi gypat që qojnë deri te 5-shi janë të hapur, kurse gypat tjerë që qojnë te filxhanët tjerë janë të mbyllur.