Abazoviq nuk pajtohet me kryeministrin malazez: Për ne nuk egziston Dita e Republikës Serbe

LAJME


Reagimet nga Bosnja dhe Hercegovina nuk po zbuten pasi kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, uroi jozyrtarisht presidentin e Republikës Serbe, Zeljka Cvijanoviq, në Ditën antikushtetuese të saj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Të jem shumë, shumë i qartë. Unë mendoj se Qeveria e Malit të Zi nuk duhet të kishte uruar dhe ajo nuk e ka uruar zyrtarisht Ditën e Republikës Serbe. Për ne, ekziston Dita e Republikës së Bosnjës dhe Hercegovinës, duke respektuar të gjitha parimet ndërkombëtare dhe praktikën e zakonshme të marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë, por edhe politika ndërkombëtare në përgjithësi”, tha Abazoviq.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

LAJMI