Adelinë a je ti? Përhajr të koftë Kryqi i Serbisë

LAJME


Në puntatën e emisionit “Tetë a tetë”, këngëtarja e njohur Adelina Ismaili është shfaqur e veshur me një fustan jeshil dhe një kryq të vendosur në qafë.

Ky detaj ka tërhequr vëmendjen e ndjekësve, të cilët nuk i kanë kursyer kritikat.

Një ndër ndjekësit i ka shkruar se kryqi është simbol i Serbisë. “Hajt me hajër kryqi i Serbisë t’koftë”, i ka shkruar ai. Adelina nuk ia ka përtuar një përgjigje, duke shkruar se kryqi është dhe i Nënë Terezës.

‘Kryqi i Serbisë’, ndjekësi e kritikon, i kthehet Adelina Ismaili “Kryqi i Nënë Terezës. Patriotizëm shit kur ta kthesh mbiemrin shqip”, i ka replikuar ajo.