Aeroplani që Amerika ka krijuar në rast të fundit të botës(VlDEO)

LAJME


Amerika ka aeroplan për fundin e botës. Në të vërtetë SHBA i ka katër nga ata. Por qeveria e SHBA’ve nuk pranon të flasë publikisht për aeroplanët e fundit të botës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Aeroplani ngjan si zyra e madhe fluturuese e presidentit të shtetit, i njohur si Air F0rce 0ne. Megjithatë, ky aeroplan do të mund të mbronte njeriun e parë të SHBA-ve, bashkë me eksortën e tij, edhe në rast se hspërthen lutfa bërtham0re.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VIDEO E PLOT