AIarmohet Greqia! / Tërmeti i fuqishëm Iëkund të gjithë ishuIIin grek

LAJME


Një tërmet i fuqishëm ka gdoitur para pak minutash ishullin e Qipros në Greqi. Mësohet se tëremti ishte 5.4 baIIë i shkaIIës Rihter dhe sipas Qendrës SizmoIogjike Euro-Mesdhetare, Iëkundja kishte një theIIësi prej 10 km./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nga të dhënat bëhet me dije se tëremti u ndje 38 km në juglindje të Nikosisë. Nga Iëkundja tr0nditja eshte ndjere edhe në Nikosia dhe Larnaka.