AIbin Kurti ”dridh” kundërshtarët me këtë fjaIim të tij !!

LAJME


Një deklarate e liderit te Lëvizjes Vetevendosje, Albin Kurti, e qe drejtohet per politikanet e Kosovës dhe Amerikën, eshte duke u shperndarë shume ne rrjetet sociale, ku ai i quan të k orruptuar, politi.kanët që besojnë në Shtetet e Bash kuara të Amerikës

Edhe pse e dhene në vitin 2019, kjo deklarate e Albin Kurtit po vazhdon te jete virale në rrjetet sociale.

Sipas nje faqeje Ledion Media prapa se ciles dihet se qendrojnë aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, dekla ratën e kreut te VV, e kanë titulluar Amelika, mbulesa e t radhtarëve.

Si ta degjoni nje poli.tikan shqiptar që thotë Amelika, Amelika, dine qe eshte i korru ptuar, kishte thene Kurti në vitin 2019.