Aktori i njohur ‘shqiptar’ e thotë LIVE: “Unë jam grek, le të më shajnë!”

LAJME


Aktori, Laert Vasili ka thënë dje në një emision live se nuk i trembet kritikave dhe e thotë hapur që është grek. Vasili u kap me fjalën referendum, që sipas tij nuk është fjalë shqipe.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

I ngacmuar nga moderatori, ku i kujtoi se fjala ‘referendum’ gjendet edhe në Kushtetutë, Vasili tha se këtë nuk mund ta pranojë dhe se për këtë mund edhe ta shajnë, duke pranuar se është grek.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

jhasdaskd