Aktorja e njohur shqiptare i vjen në ndihmë Shqipërisë, bën veprimin e jashtëzakonshëm

LAJME


Aktorja shqiptare Zhaklina Dhimojani Blättler vijon kontributin e saj në ndihmë të institucioneve shqiptare për përballimin me sukses të gjendjes së shkaktuar nga pvndemia.

Ajo ka dhuruar 40 shtretër dhe orendi të tjera spitaIore, autoambuIancë, gjashtë furgona, dy zja fikëse dhe pajisje informatike për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Ministrinë e Mbrojtjes.