Alarmohen meteorologët: “Po vjen cikloni ‘Filomena’, ja çfarë na pret orët në vijim”

LAJME


Alarmohen meteorologët: “Po vjen cikloni ‘Filomena’, ja çfarë na pret orët në vijim”

Cikloni “Filomena” po shkakton reshje historike bore në Spanjë dhe ky sistem ka lidhje të forta me sistemet ajrore që po depërtojnë edhe te ne duke na sjellë reshje të fuqishme atmosferike.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në Shqipëri dhe Maqedoninë Veriore reshjet do të jenë kryesisht në formë shiu. Vetëm në viset malore reshje bore. Reshjet e borës mund të paraqiten shkurtimisht në disa vise në Maqedoninë Veriore, por për ata që me padurim presin borë në Shqipëri dhe Maqedoninë Veriore ecuritë më të fundit sinoptike janë shpresëdhënëse.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

LAJMI I PLOTE