Alarmohet avokati shqiptar, kërkon bashkimin e ushtrive shqiptare: Ja si të veprohet ndaj Serbisë!

LAJME


Avokati shqiptar, Spartak Ngjela ka ardhur me një propozim të vecantë për dy shtetet shqiptare, Kosovën dhe Shqipërinë. Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook kërkoi bashkimin e ushtrisë së Kosovës dhe Shqipërisë.

Sipas tij, ushtria e bashkuar moderne dhe e fortë, për shqiptarët është një domosdoshmëri historike dhe ajo ka filluar të ngrihet dhe do të ecë përpara shumë shpejt..DEKLARATA E TIJ E PLOTE