Alarmohet Gjermania Ja detajet çfarë ka ndodhur atje

LAJME


Rasti i parë me variantin e ri të kor, onavirusit është regjistruar sot në Gjermani, variant ky i cili është zbuluar fillimisht në Britani të Madhe.

Një grua e cila kishte udhëtuar nga Londra, doli po, zitive në këtë variant të kor, onavirusit.
“Ky është rasti i parë i njohur në Gjermani”, tha në një deklaratë ministria e Shëndetësisë e shtetit, Baden-Wuerttemberg.

Gruaja kishte mbërritur në aeroportin e Frankfurtit më 20 dhjetor. Ajo u dërgua në ve, tizolim në shtëpi pasi doli po, zitive për C0VlD-19, kur mbërriti në aeroport, rap, orton AFP.

Një ditë më vonë, ajo filloi të shfaqte sim, ptoma të lehta, dhe një test i dytë gjithashtu doli po, zitiv. Një mostër e test1t të saj u dërgua në një lab, orator të specializuar për an, aliza të mëtejshme.