Alarmohet Greqia! / Anija turke provokon peshkatarët grekë në mes të detit(VlDE0)

LAJME


Në prag të rinisjes së dialogut mes Turqisë dhe Greqisë në 25 janar, mediat në Athinë akuz0jnë Ankaranë se ka lëshuar një tjetër sfidë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Mediat në vendin fqinj shkruajnë se roja bregdetare turke ka prov0kuar duke “ngacmuar” një anije peshkimi greke me manovra të rezikshme në zonën e gjerë detare të Imia.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Mediat kanë publikuar edhe pamjet e momentit kur roja bregdetare turke bën manovra të rezikshme, duke iu afruar anijes së peshkimit në një distancë që i ndante me centimetra