Alarmohet Intelegjenca serbe: Paralajmrohet Asgjësimi i Vuçiqit

LAJME


Mbi 850 f0rca speciale u vendosën në hapjen e monumentit të Stefan Nemanja për ta siguruar presidentin serb, Aleksandar Vuçiq, deklaroi kreu i Drejtorisë së P0licisë Kr1m1nale në Serbi, Pusiq. Ai tha se inteligjenca njoftoi se do të bëhej një taentat, raporton mediumi serb, B92.

Pusiq konfirmoi për TV Pink se masat e sigurisë u f0rcuan kur presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, hapi monumentin për Stefan Nemanja. Ai tha se shkarkimi i Shefit të Administratës së Policisë në Novi Sad, Milorad Shushnjiq, nuk ka asnjë lidhje të drejtpërdrejtë me këtë rast.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive