Albin Kurti, do ta braktis qeverinë, kërkesat e Serbisë nuk kalojnë!

LAJME


Albin Kurti, do ta braktis qeverinë, kërkesat e Serbisë nuk kalojnë!
Të jemi shumë të sigurtë se Albin Kurti në fund të fundit do të jep dorëheqje nga detyra e kryeministrit dhe nuk pIotëson apetitet e Serbisë! Pastaj, pastaj faktori i Bashkimit Evropian, faktor historikisht i padrejtë ndaj çështjes shqiptare do të jetë i detyruar që të kërkojë në Kosovë personalitete si Hashim Thaçi, Isa Mustafa ose figura identike sikurse në kohën kur Kosova ishte nën su ndimin e Serbisë dhe Jugosllavisë!

Oponentët politikë këtë po presin nga Albin Kurti; ata po presin që ta zënë rolin e negociatorëve të njohur të tolerancës dhe të krijimit të serbsa republikës në Kosovë!Kështu bëri Thaçi, kështu bëri Isa Mustafa, këtë bëri Abdulla Huti!
Këto diIema po ia lëmë kohës dhe do bindemi se si do të rr ejdhin të gjitha këto punë në diaIogun e Kosovës me Serbinë!