Albin Kurti është Zotuar se do ta nxjerr Kosovën nga pazaret me Serbinë! Ata i kanë shum borxh Popullit të Kosovës

LAJME


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është zotuar se “do ta nxjerrë Kosovën nga pazaret me Serbinë”.

“Ne jemi të vendosur që ta nxjerrim Kosovën edhe nga k0rrupsioni i pushteteve të paslutfës, por edhe nga pazaret me Serbinë, e cila i ka shumë borxh popullit të Kosovës edhe gjatë 0kupimit, edhe gjatë lutfës. Ne do të përfaqësojmë me dinjitet Kosovën dhe në çdo takim ndërkombëtar apo të ndërmjetësuar nga ndërkombëtarët do t’ia kërkojmë borxhin Serbisë”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive