Albin Kurti ”godet” serbinë, reciprociteti do vendoset dhe ja kur do të vendoset

LAJME


Albin Kurti ne emisionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset r ecipr ociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e kaluara ku kishte thene qe eshte primare nga punet e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban kete qendrim.

Gjate emi sionit ne Debat Plus ai shtoi se recipro.citeti do behet me doemos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeverisjes dhe thote se ajo ende eshte primare per mua.