Albin Kurti për famiIjen Jashari: Ata dhanë gjithçka sepse e deshën Iirinë për të gjithë ne

LAJME


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kujtuar suImin e parë të forcàvè serbe mbi familjen Jashari në Prekaz të Skenderajt.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Përmes një statusi në Facebook, Kurti ka thënë se që nga ajo ditë ata jetuan dhe Iutfuan me dy parime të thjeshta e të vështira.Kurti ka thënë se Kosovën e presin ditë të mira, për aq sa nuk i harron anëtarët e kësaj familje.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive