Albin Kurti po shfaqet me standarde te dyfishta “ashiqare” – Shpiunin Shkelzen Gashi e shkarkoi kurse Donika Gervallen po e mbrone!

LAJME


Kurti me standarde të dyfishta, shkarkoi Shkëlzen Gashin po e mbron Donika Gërvallën-Postimi i plotë:Vitin qe shkoi, KM Kurti, per nje de,klarate ne lidhje me UÇK-ne, ka s hkarkuar keshtil,ltarin e tij Shkelqen Gashit.

Sot, KM Kurti po pajto,het me ministren e tij, ku sipas saj, UÇK ka bere krime te renda dhe se ajo ka dosje per ato kh,ërime.Tash, kjo situate esh,te komplet e re. Qeveria e Kosoves, ne kapac,itetin e saj te plote, eshte ne sherbim te Proh,kurorise Speciale per kh,ërimet e luh,ftes se UÇK-se. Me nje fjale, Qeveria e Serbise dhe Serbia nuk ka nevoje qe te angazh,ohet ne mbledhjen e fakteve, sepse kete gje po e ben Qeveria e Kosoves.

Per mua, ky pozicion i Qeverise se Kosoves dhe i KM Kurtit do te ishte komp,let i pranueshem, nese Albin Kurti nuk do te thoshte dikur qe, “kur ai te jete krye,minister, nuk do t’i dergonte pjeseta,ret e UÇK-se ne Gjh,ykaten Speciale.” Tash, jo vetem qe po i dergojme, por, po dergojme edhe dosje kuh,nder tyre. Bravo.