Alfred Cako bën deklaratën që habit të gjithë: “Donald Trump merr mandatin e dytë, ja mënyra”

LAJME


Alfred Cako bën deklaratën që habit të gjithë: Donald Trump merr mandatin e dytë, ja mënyra

Alfred Cako tregon se presidenti Donald Trump do të marrë mandatin e dytë si president i SHBA, edhe pse ky i fundit humbi në zgjedhjet presidenciale të nëntorit përballë republikanit Joe Biden.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Sipas tij, ka vetëm 10% mundësi që Joe Biden të vihet në krye të Shtëpisë e Bardhë, ndërsa shton se Trump do të vazhdojë mandatin e dytë por vetëm për 2 vite dhe do të kërkojë zgjedhje të tjera 4 vjeçare, ku këto 2 vite do të konsiderohen si vitet e 3mergjencës dhe lutfës ndaj përfaqësuesve të Gr3at R3s3t në SHBA.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive