Alfred Cako jep alarmin: NdaIoni! Ja çfarë shkakton termometri në baIIë

LAJME


Konspi racionisti Alfred Cako, e ka shprehur publikisht se nuk beson në ekzistencën e vriusit C0VlD-19. Ai tha se është, kundër maskës, e tamponëve që për të janë një mashtrim të madh. Gjithashtu shtoi se ata janë kundër matjes së termometrit në ballë. Këtë ai argumentoi duke thënë që ka të bëjë me shkat ërrimin e nivelit të shtatë që ndodhet në gjëndrat pishore./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Unë kam iniciuar një lëvizje të quajtur “No Vax”, jam themeluesi i kësaj lëvizje në Shqipëri. Ne jemi kundër vaskinës, ma.skës, tam.ponëve. Ne jemi kundër matjes së termometrit të ballit, që është një gjë shumë e rreizkshme, sepse ka të bëjë me shka/tërrimin e nivelit të 7 që të gjëndrave pishore”, tha ndër të tjera Cako për Top Channel.