Ambasadori Amerikan ndaj deklaratës së Ramush Haradinajt: Ne nuk erdhëm këtu t’ua bëjmë Shqipërinë e Madhe

LAJME


Me gjithë respektin, mendoj se këto janë gjëra që politikanët i thonë veçanërisht gjatë kohës së zgjedhjeve. Shtetet e Bashkuara besojnë në atë që thotë Kushtetuta e Kosovës: që Kosova duhet të jetë shoqëri shumë-kulturore, shumëfetare. Nuk mendoj që ShBA-ja i dërgoi trupat e saj, nuk mendoj që ushtarët amerikanë diqën në Ballkan në vitet e mëhershme për të promovuar idenë e Shqipërisë së Madhe dhe Serbisë së Madhe”./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kështu është shprehur ambasadori amerikan në Prishtinë, Philip Kosnett teksa e ka komentuar deklaratën e liderit të AAK-së Ramush Haradinaj për bashkim me Shqipërinë por edhe deklaratat e mëhershme/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive