Ambasadori I Britanisë Jep Lajmin E Mirë Për Shqiptarët

LAJME


Ambasadori i Britanisë ne vendin tonë Alastair King Smith ka dhënë një lajm të mirë. Ai tha se nga data 11 tetor, cert.ifikatat e va.ksi.ni.mit a.nti-C.o..vl.d të lëshuara në Shqipëri, do të njihen edhe në Britani.

“Lajm i mirë për shqiptarët, britanikët dhe shtetasit e tjerë që nisen për në Mbretërinë e Bashkuar nga këtu.

Nga 11 tetori, cert.ifikatat e va.ksi.nave të lëshuara në #Shqipëri do të njihen”, shkruan ambasadori King Smith.

Kujtojmë se prej 15 shtatori edhe BE ka njohur certifikatat e vak.sin.imit kundër C.0.V.I.D-1 9 të lëshuar nga Shqipëria.