Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, nuk i përmban emocionet: “Ky është lajm i madh për Shqipërinë”

LAJME


Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar Përparim Kalon si anëtar i Gjukatës Kushtetuese. Kalo është anëtari i gjashtë i Gjukatës Kushtetuese, duke e bërë tanimë këtë funksionale. Lidhur me këtë vendim ka reaguar ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim.

“LAJM I MADH! Presidenti Ilir Meta ka dekretuar Përparim Kalon si gjuqatrin e gjashtë të Gjukatës Kushtetuese. Sapo Kalo të betohet, do të ketë një korum funksional. Shqipëria do ta përmbyllë viitn 2020 me një Gjukatë Kushtetuese funksionale, pas tre vitesh mosfunksionim të saj. Presidenti, KED dhe Parlamenti kanë një meritë të madhe për këtë gjë,”, shkruan Kim. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!