Ambasadroja amerikane jep mesazhin e fuqishëm, paralajmëron zhvillime të mëdha tek shqiptarët

LAJME


E pranishme ne aktivitetit “Llogaridhënia, Transparenca dhe Ant1-k0rrupsioni, ambasadorja e Shteteve të Amerikës, Yuri Kim bëri të qarte se k0rrupsioni në Shqipëri do duhet të lutfohet me të gjitha mënyrat.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ambasadroja amerikane ne Shqiperi, Yuri Kim shprehu bindjen se Akademia amerikano-shqiptare e transparencës, e mbështetur nga USAID, do të bëjë të mundur ndëhskimin e këtij fenomeni.