Amerikani i famshëm vazhdon talljet me serbët: Janë populli më mashtrues në planet

LAJME


Kevin Clancy , një bIoger dhe prezantues i podcast-it për web-sitin e famshëm sportiv amerikan Barstool, i cili pas ndeshjes së fundit SHBA-Serbi në Kampionatin Botëror të Basketbollit ‘ai u tall me serbët në Twitter’, duke bër disa cicerima për Serbinë, çka shkakt0i reagime të serbëve.

Ai shkroi në Tweeter të premten në mbrëmje:

“A e dini ndryshimin midis jogurtit dhe serbëve? Jogurti nuk është përgjegjës për sjelljen gjen-cidaIe dhe L uftën e Parë Botërore”, shkroi Clancy, duke shkaktuar debate të ndezura të komentuesve serbë, dhe vazhdoi shkruante përseri: