Amerikani që bën jetë të lumtur bashkëshortore me 5 gra! (VlDE0)

LAJME


Meqë kur është fjala për poligami përmënden gjithnjë “7 gratë” e muslimanëve, një sajesë urbane pa asnjë të vërtetë, vjen rasti i një të “krishteri”, amerikanit Brejdi Uilliams që ka 5 gra.

Në fakt, poligamia e tij nuk ka asnjë referencë fetare. Është thjesht një zgjedhje zemre. Dhe në këto kohë kur martesa është në krizë, ai i përjeton për mrekulli të pesta.

Ndiqni reportazhin kushtuar këtij rasti:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive