Analisti gjerman jep lajmërimin e fortë: “Do të krijohet një Kosovë e re

LAJME


Analisti gjerman jep lajmërimin e fortë: “Do të krijohet një Kosovë e re

Analisti gjerman në Këshillin për Politikë dhe Demokratizim në Berlin, Bodo Weber, gjatë vitit 2021 pret një rivendosje të vërtetë të dialogut.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai beson se marrëveshja përfundimtare gjithëpërfshirëse midis Kosovës dhe Serbisë do të krijojë një Kosovë të re, ku komuniteti shqiptar dhe ai serb do të jetojnë të qetë pranë njëri-tjetrit,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive.VAZHDO LEXIMIN