Analisti grek ngren àlarmin: “Amerikanët do e ndajnë Greqinë, do të formohet Shqipëria Etnike

LAJME


Analisti dhe gjeopolitologu grek Dhimitris Kacikis, ka ngritur àlarmin në shtetin helen duke treguar sipas tij, pIanin amerikan për ndarjen

e Greqisë dhe krijimin e Shqipërisë së Madhe. Në emisionin ‘Kontrastet’ në televizionin grek Kreta ka shpalosur sipas tij pIanin amerikan për Ballkanin.

Duke iu referuar hartave të realizuar nga vet ai, Kicikis shton se së shpejti do të bëhet Shqipëria e Madhe e cila do të përfshijë Epirin e Greqisë (Çamërinë deri në mes të Greqisë së sotme) dhe gjysmën e Maqedonisë deri në Shkup
BURIMI I LAJMIT