Analisti shqiptar i dërgon mesazhin e madh Edi Ramës: “Mos e bën këtë gjë, ky është fundi jot”

LAJME


Analisti shqipar, Alfred Cako, ka shperndare nje status ne facebook duke i derguar nje mesazh kryeminsitrit te vendit, Edi Rama.

“Edvin, largoju! Manastirliu, largohu! Ard Veliu, largohu! E kini mbushur kupen. Me skemen e Plandemise per te vare shqiptaret me avksina e keni rreshtuar veten si tardhetaret me te medhenj te kombit. Ke 1000 vende bosh dhe pastaj vine hamzanjte e tjere. Mos e fut vendin ne Lutfe c1vile se ky eshte kufiri jot i fundit. Mos e keqperdor p0licine! P0licia nuk duhet te zbatoje urdhrat e tadhetareve! Punonjes te Rendit, D3zertoni nese ju urdherojne te perekutoni popullin!” – shkruan ai ne proflin e tij ne facebook.