Analisti shqiptar, zbulon planin dhe jep paralajmërimin e frikshèm: Katastr0fa është gati për shqiptarët

LAJME


Analisti Frrok Çupi teksa ka komentuar vizitën 3-ditore të Presidentes Vjosa Osmani në Tiranë, ka dalë me një paraIajmërim të fr1kshëm për në 25 prill.

Çupi paraIajmëron se nëse shqiptarët e Kosovës të drejtuar nga Albin Kurti dhe Vjosa Osmani do të sulm0jnë Shqipërinë në 25 prill, atëherë katastr0fa e shqiptarëve në Ballkan bëhet gati.

DekIarata e tij e plotë