Analistja Aliu: Ia rrofshi ju Rron Gjinovcit, fundërrina ju ka ardh fundi

LAJME


Analistja Luljeta Aliu e cila së fundmi është komentuar shumë për deklaratat e saj, tani i ka dalur në mbrojtje aktivistit Rron Gjinovci.Ditëve të fundit u publikuan foto që tregonin se babai i Rron Gjinovcit kishte mbështetje të madhe për presidentin Thaçi, anipse tani Rroni e kuvndërshton PDK’në a shpër.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Aliu përmes një postimi në Facebook nuk kurseu shprehjet e saj, duke thënë se fundërrinave tani është duke iu ardhur f undi, ndërsa ju ka thënë kritikuesve “ia rrofshi Rronit”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

DEKLARATA E SAJ E PLOTE