Anëtari I Partisë Socialiste Të Shqipërisë Krahason Policët E Kosovës Me Ushtrinë E Millosheviçit

LAJME


Akvuza të rënda vin nga ish kryetari i Forumit
Rinor Eurosocialist për qrverinë e Kosovës!

Ish-kryetari i Forumit Rinor EurosociaIist në Shqipëri, Juxhin Çela, ka krahasuar policët e Kosovës të cilët janë duke zbatuar vendimin e Qeverisë për rec1pr0citet në targat e automjetëve me Serbinë, me ushtrinë e SIobodan MiIoshevicit, shkruan Gazeta Insajderi.

Ish anëtari i Partisë SociaIiste në Shqipëri, Juxhin Çela, ka ngjallur reagime të shumta me postimin e tij në Twitter, ku duke komentuar reagimin e pjestarëve të PoIicisë së Kosovës në veri të vendit, ka thënë se një veprim i tillë nuk dallon shumë nga ushtria e MiIIoshevicit.

“Prishtina duhet te terheqi turpat speciale nga veriu dhe te ndali drejtimin e amreve te njerez pa amre qe nuk duan shtetin e Kosoves/Prishtines ne token ku ata banojne dhe jane shumica, ndryshe nga ndryshon ushtria e Albinit nga ushtria e MiIIosheviqit?” – shkroi ai.

Juxhin Çela ishte pjesë e partisë sociaIiste në Shqipëri deri në vitin 2014, teksa ishte në krye të Forumit Rinor të kësaj partie.