Anglia merr vendimin e madh, të hënën jeta e anglezëve kthehet në normalitet

LAJME


Kryeministri britanik, Boris Jonhson, konfirmoi se dyqanet, palestrat dhe parukeritë në Angli do të rihapen nga 12 Prill ndërsa pub-et dhe restorantet do të lejohen të shërbejnë klientëve jashtë, por pa asnjë kufizim tjetër.

Qëndrimet gjatë natës në Angli do të lejohen. Pjesa më e madhe e mjediseve dhe atraksioneve në natyrë si kopshtet zoologjike dhe parqet gjithashtu mund të rihapen.