Arjan Çani lëshon paralajmërimin e fortë: “Ky është roli i Ramës në bisedat Turqi-Greqi”

LAJME


Arjan Çani lëshon pàràlàjmërimin e fortë: “Ky është roli i Ramës në bisedat Turqi-Greqi”

Gazetari Arjan Çani ka dhënë komentin e tij vizitat e Ramës në Ankara dhe më pas në Athinë, rolin e tij në bisedat mes dy shteteve. Çani ka thënë se Rama po e bën çdo gjë për hesap të tij dhe për interesa personale.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai shtoi se nëse takimi zhvillohet në Tiranës, atëherë është në mes një pazar shumë i madh, ekonomik. Sipas tij, shumë shpejt media e do e bëj publik, gjithashtu dhe SPAK-u.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive