Arkeologu i njohur: “Nëse tregoj ku është vȃrri i Aleksandrit të Madh, do të nis Luftȃ e Tretë Botërore..”

LAJME


Arkeologu Pasko Kuzman, i cili është i njohur për deklaratën e tij se nuk do të largohet nga kjo botë pa mos e zbuluar vȃrrin e Aleksandrit të Madh, ka lëshuar sërish një deklaratë të ngjashme.

Ai thotë se nëse tregon se ku ndodhet vȃrri i Lekës së Madh, do të fillojë luftȃ e tretë botërore, përcjell Telegrafi Maqedoni.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Pas gjithë hulumtimeve dhe studimeve që kam bërë ndër vite, lirisht mund të them se e di se ku është vȃrri i Aleksandrit të Madh, por në këtë pikë aftësia ime intelektuale është e përqendruar në shkrimin e një romani për bashkëkombasin tonë në Paris”.