Arnold Schwarzenegger drejtuar Trumpit: “Presidenti më i keq në histori”

LAJME


Aktori Arnold Schwarzenegger e krahasoi ngjarjen e pak ditëve më parë në Kapitol me Kristallnacht, e njohur ndryshe si “Nata e Qelqit të Thy3r” në Gjermaninë Naz1ste në 1938. Ai i krahasoi mbështetësit e Donald Trump me naz1stët dhe e cilësoi atë si një udhëheqës të dështuar që “do të hyjë në histori si presidenti më i keq ndonjëherë”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në një v1deo të publikuar në twitter, ish guvernatori i Kalifornisë tha: “Por turma nuk hskatërroi vetëm dritaret e Kapitolit, ata hskatërruan idetë që ne i morëm të mirëqena. Ata jo vetëm që thy3n dyert e ndërtesës që strehonte demokracinë amerikane. Ata shk3lën vetë parimet mbi të cilat u themelua vendi ynë.”Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive