Arsyeja do t’ju befason! / Ky ishte shqiptari më i kërkuar nga Amerikanët në vitet ’20

LAJME


Arsyeja do t’ju befason! / Ky ishte shqiptari më i kërkuar nga Amerikanët në vitet ’20

Në vitet ’20 në Shqipëri do të vinte një mision amerikan që do të angazhohej për të kapërcyer pas0jat e L. parë B. Misionarët e Kryqit të Kuq Amerikan do të ofronin strehim, ushqim, vizita mjekës0re e arsimim për popullatën shqiptare.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Shqiptari i shumëkërkuar nga misionarët amerikanë në vitet ’20, ishte një xhevahir, fliste 18 gjuhë dhe të gjitha në mënyrë të bukur. Në misionin e tyre, ata do të asistoheshin nga.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive.

VAZHDO LEXIMIN